Premium Car Center presenteert met trots: Citroën C3
  • Maak kennis met de stijlvolle en betrouwbare Citroën C3, een perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort en efficiëntie. Deze wagen, geregistreerd in december 2015, biedt een prettige rijervaring dankzij de benzinemotor met een vermogen van 60 kW (75 pk). De Citroën C3 voldoet aan de Euro 5-emissienorm, wat betekent dat hij toegang heeft tot alle lage emissiezones, waardoor u zonder zorgen in stedelijke gebieden kunt rijden.
  • Deze auto verkeert in een uitstekende staat, wat een duidelijk teken is van de zorg en het regelmatige onderhoud dat hij heeft ontvangen. Het interieur is bijzonder goed verzorgd en volledig rookvrij, wat zorgt voor een frisse en aangename rijervaring. De volledige onderhoudshistoriek is beschikbaar, zodat u met een gerust hart kunt rijden, wetende dat de auto altijd uitstekend is onderhouden.
  • Bij het starten van de motor zult u direct de soepele rijervaring en de efficiënte schakelingen van deze Citroën C3 waarderen. Om uw aankoopervaring nog zorgelozer te maken, wordt de auto voor verkoop grondig geïnspecteerd en gekeurd. Deze uitgebreide controle omvat meer dan 80 punten, evenals de carpass en de aanvraag tot inschrijving (roos formulier), zodat u zeker weet dat alles in perfecte staat is.
  • Een bijzonder kenmerk van deze Citroën C3 is het exclusieve navigatiesysteem, dat uw ritten nog aangenamer en efficiënter maakt. Of u nu op weg bent naar een nieuwe bestemming of gewoon door de stad rijdt, dit navigatiesysteem zal u altijd de weg wijzen.
  • Bij Premium Car Center begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de wagen zeven dagen per week op afspraak te bezichtigen, inclusief zondagen en feestdagen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw huidige wagen over te nemen of in te ruilen, waardoor het proces nog eenvoudiger en aangenamer wordt.
  • Onze dienstverlening is gericht op uw gemak, en daarom communiceren wij vloeiend in het Nederlands, Frans en Engels. Zo bent u altijd verzekerd van een duidelijke en efficiënte communicatie, ongeacht uw voorkeurstaal.
  • Voor verdere informatie of om een bezichtiging in te plannen, kunt u ons bereiken op het nummer 📞0471873584 / 0483645282. Wij staan klaar om u te helpen bij het ontdekken van alle voordelen en eigenschappen die deze uitzonderlijke Citroën C3 te bieden heeft.