Premium Car Center presenteert met trots:  
  • Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van de Peugeot 308, een perfecte keuze voor de moderne bestuurder. Geregistreerd in mei 2020, is deze auto uitgerust met een krachtige benzinemotor die 96 kW (131 pk) levert. Dankzij de Euro 6b-emissienorm heeft deze Peugeot 308 onbelemmerde toegang tot alle lage emissiezones, wat bijdraagt aan een schonere en milieuvriendelijkere rijervaring.
  • Deze wagen verkeert in uitstekende staat, wat getuigt van de zorgvuldige behandeling en het regelmatige onderhoud dat hij heeft ondergaan. Het interieur is bijzonder goed verzorgd en volledig rookvrij, wat zorgt voor een frisse en aangename rijervaring. De volledige onderhoudshistoriek is beschikbaar, zodat u met een gerust hart kunt rijden, wetende dat de auto altijd uitstekend is onderhouden.
  • Vanaf het moment dat u de motor start, zult u de soepele rijervaring en de efficiënte schakelingen van deze Peugeot 308 waarderen. Om uw aankoopervaring nog zorgelozer te maken, wordt de auto voor verkoop grondig geïnspecteerd en gekeurd. Deze uitgebreide controle omvat meer dan 80 punten, evenals de carpass en de aanvraag tot inschrijving (roos formulier), zodat u zeker weet dat alles in perfecte staat is.
  • Bij Premium Car Center begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij de flexibiliteit om de wagen zeven dagen per week op afspraak te bezichtigen, inclusief zondagen en feestdagen. We bieden ook de mogelijkheid om uw huidige wagen over te nemen of in te ruilen, waardoor het proces nog eenvoudiger en aangenamer wordt.
  • Onze dienstverlening is gericht op uw gemak, en daarom communiceren wij vloeiend in het Nederlands, Frans en Engels. Zo bent u altijd verzekerd van een duidelijke en efficiënte communicatie, ongeacht uw voorkeurstaal.
  • Voor verdere informatie of om een bezichtiging in te plannen, kunt u ons bereiken op het nummer 📞0471873584 / 0483645282. Wij staan klaar om u te helpen bij het ontdekken van alle voordelen en eigenschappen die deze uitzonderlijke Peugeot 308 te bieden heeft.