• Maak kennis met de uitzonderlijke Fiat Qubo, een veelzijdige en efficiënte auto die in december 2019 is geregistreerd. Deze auto wordt aangedreven door een krachtige benzinemotor die 57 kW (78 pk) levert en voldoet aan de strenge Euro 6-emissienorm, waardoor u zonder problemen toegang heeft tot alle lage emissiezones.
  • De wagen verkeert in uitstekende staat en getuigt van de zorg en aandacht die hij gedurende zijn leven heeft gekregen. Het interieur is zeer verzorgd en biedt een schone, rookvrije omgeving die een aangename rijervaring garandeert. Elk detail weerspiegelt het nauwgezette onderhoud dat deze auto heeft ondergaan, ondersteund door een volledige onderhoudshistoriek.
  • Vanaf het moment dat u de motor start, zult u waarderen hoe soepel hij rijdt en schakelt. Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt rijden, wordt de Fiat Qubo voor verkoop grondig geïnspecteerd, waarbij meer dan 80 punten worden gecontroleerd. Deze uitgebreide keuring omvat de carpass en de aanvraag tot inschrijving (roos formulier), zodat alles perfect in orde is voor u.
  • We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden wij de flexibiliteit om de wagen op afspraak te bezichtigen, zeven dagen per week, inclusief zondagen en feestdagen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw huidige wagen over te nemen of in te ruilen.
  • Communicatie is eenvoudig, aangezien wij Nederlands, Frans en Engels spreken, waardoor een vlotte interactie gegarandeerd is, ongeacht uw voorkeurstaal.
  • Voor verdere informatie of om een bezichtiging te plannen, kunt u ons contacteren op het nummer 📞0471873584 / 0483645282. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het ontdekken van alles wat deze uitzonderlijke Fiat Qubo te bieden heeft.