• Premium Car Center presenteert met trots een prachtige Peugeot 3008, geregistreerd in juli 2016. Deze benzineauto is uitgerust met een krachtige motor van 96 kW (130 pk) en voldoet aan de Euro 6b-emissienorm, wat betekent dat u onbeperkt toegang heeft tot alle lage emissiezones. Hierdoor kunt u moeiteloos door stedelijke gebieden rijden zonder u zorgen te maken over milieubeperkingen.
  • De Peugeot 3008 verkeert in een zeer goede staat en heeft een uitstekend verzorgd interieur. Dit niet-rokersvoertuig straalt netheid en comfort uit, wat uw rijervaring nog aangenamer maakt. Bovendien beschikt de auto over een volledige onderhoudshistoriek, zodat u met vertrouwen kunt genieten van elke rit, wetende dat de wagen altijd goed is onderhouden.
  • Deze Peugeot start, rijdt en schakelt perfect, wat bijdraagt aan een soepele en plezierige rijervaring. Bij Premium Car Center staat kwaliteit voorop. Daarom wordt deze auto gekeurd voor verkoop en gecontroleerd op meer dan 80 punten. Dit proces omvat een carpass en de aanvraag tot inschrijving (roze formulier), zodat u volledig voorbereid en zonder zorgen de weg op kunt.
  • Wij begrijpen dat het bezichtigen van een auto op een tijdstip dat u schikt belangrijk is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de wagen zeven dagen per week te bezichtigen, uitsluitend op afspraak. Dit geldt ook voor zondagen en feestdagen, zodat u altijd een geschikt moment kunt vinden om de auto te bekijken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot overname of ruil van uw huidige wagen, waardoor de overstap naar uw nieuwe Peugeot 3008 nog gemakkelijker wordt.
  • Bij Premium Car Center spreken we uw taal! Ons team is vloeiend in het Nederlands, Frans en Engels en staat klaar om u te assisteren bij al uw vragen en wensen.
  • Voor verdere informatie of om een bezichtiging in te plannen, kunt u ons bereiken op de nummers 📞 0471 87 35 84 of 📞 0483 64 52 82. Aarzel niet om contact met ons op te nemen – wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte auto!