• Stap binnen in de wereld van Premium Car Center, waar dromen werkelijkheid worden en waar elk detail telt. Ervaar de tijdloze elegantie en de verfijnde prestaties van onze nieuwste aanwinst: de BMW 218i Active Tourer uit augustus 2015. Met zijn krachtige benzinemotor van 100 kW (136 pk) brengt deze auto u moeiteloos en stijlvol overal naartoe, terwijl hij voldoet aan de strenge Euro 6b emissienormen, waardoor u moeiteloos toegang heeft tot alle lage emissiezones.
  • Bij Premium Car Center streven we altijd naar perfectie, en dat is te zien aan de staat van deze prachtige wagen. Van binnen tot buiten straalt hij een onberispelijke klasse uit. Het interieur is met zorg onderhouden, en als een ware oase van comfort verwelkomt het u zonder een spoortje van rookgeur. De volledige onderhoudshistorie van deze auto is beschikbaar, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.
  • Maar dat is nog niet alles. Voor uw gemoedsrust wordt deze BMW 218i Active Tourer grondig gekeurd voor verkoop en gecontroleerd op meer dan 80 punten, inclusief een carpass en aanvraag tot inschrijving (het befaamde "roos formulier"). Bij Premium Car Center staat uw tevredenheid voorop, daarom kunt u deze prachtige wagen 7 dagen per week bewonderen, enkel op afspraak. Ja, zelfs op zondagen en feestdagen staan onze deuren voor u open.
  • Bovendien bieden wij u de mogelijkheid tot overname of ruil van uw huidige wagen, zodat u moeiteloos kunt overstappen naar deze ultieme rijervaring. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden in uw keuze, en met trots kunnen we zeggen dat we Nederlands, Frans én Engels spreken, om u in uw eigen taal van dienst te kunnen zijn.
  • Stap binnen bij Premium Car Center en laat u betoveren door de BMW 218i Active Tourer. Welkom in de wereld van ongeëvenaarde luxe, prestaties en service.