• Ervaar de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Opel Astra Break! Dit exemplaar, gebouwd in september 2012, heeft een bescheiden kilometerstand van 81.000 echte kilometers, allemaal gedocumenteerd met een carpass. Met zijn krachtige 1.3 benzine motor die 70 kW / 90 pk levert en voldoet aan de Euro 5 emissienorm, biedt deze auto een uitstekende combinatie van prestaties en efficiëntie.
  • Deze Astra Break verkeert in uitstekende staat, zowel van binnen als van buiten, en wordt geleverd met een volledige keuring voor verkoop en een gedetailleerde onderhoudshistorie. U kunt erop vertrouwen dat deze wagen goed is onderhouden en klaar is voor vele kilometers van rijplezier.
  • Met zijn Euro 5-classificatie heeft deze Astra Break toegang tot alle lage-emissiezones, waardoor hij een ideale keuze is voor stadsritten en lange reizen.
  • U bent van harte welkom om deze auto te bezichtigen, 7 dagen per week op afspraak, inclusief zondagen en feestdagen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot inruil van uw huidige wagen.