• Ervaar het plezier van rijden in stijl met deze Volkswagen Polo. Dit exemplaar, gebouwd in september 2017, heeft slechts 40.000 echte kilometers op de teller, allemaal gedocumenteerd met een carpass. Met een krachtige 1.0 benzinemotor die 55 kW / 76 pk levert en voldoet aan de Euro 6b emissienorm, is deze auto de ideale keuze voor wie op zoek is naar efficiëntie en milieuvriendelijkheid.
  • Met een garantie van 12 maanden en een uitgebreide onderhoudshistorie, kunt u vol vertrouwen de weg op. Zowel het interieur als de carrosserie van deze wagen zijn in uitstekende staat, wat getuigt van zorgvuldig onderhoud en liefdevolle zorg.
  • U bent van harte welkom om deze auto te bezichtigen, 7 dagen per week op afspraak, inclusief zondagen en feestdagen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot inruil van uw huidige wagen. Voor verdere informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen via het nummer 0483645282. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw perfecte auto!